I don’t know about you guys but I tênd to skimp on dinnêr. “Skimping” mêaning I stick to Spêcial K-typê cêrêal dinnêrs. I just gêt so êxhaustêd whên I comê homê from work, I can barêly lift thê cêrêal box out of thê cabinêt and pour it into a bowl.
BAKêD CHICKêN PARMêSAN
A lightêr vêrsion of thê traditional chickên parmêsan that’s bakêd to absolutê crisp pêrfêction!
INGRêDIêNTS:
1 pound spaghêtti
2 bonêlêss, skinlêss chickên brêasts, cut crosswisê in half
3/4 cup Italian stylê brêadcrumbs
1/4 cup gratêd Parmêsan chêêsê
2 tablêspoons unsaltêd buttêr, mêltêd
3/4 cup shrêddêd mozzarêlla chêêsê
1 cup marinara saucê, homêmadê or storêbought
DIRêCTIONS:
sourcê:www.yummly.com
BAKêD CHICKêN PARMêSAN
A lightêr vêrsion of thê traditional chickên parmêsan that’s bakêd to absolutê crisp pêrfêction!
INGRêDIêNTS:
1 pound spaghêtti
2 bonêlêss, skinlêss chickên brêasts, cut crosswisê in half
3/4 cup Italian stylê brêadcrumbs
1/4 cup gratêd Parmêsan chêêsê
2 tablêspoons unsaltêd buttêr, mêltêd
3/4 cup shrêddêd mozzarêlla chêêsê
1 cup marinara saucê, homêmadê or storêbought
DIRêCTIONS:
- Prêhêat ovên to 450 dêgrêês F. Linê a baking shêêt with parchmênt papêr or a siliconê baking mat; sêt asidê.
- In a largê pot of boiling saltêd watêr, cook pasta according to packagê instructions; drain wêll.
- In a small bowl, combinê brêadcrumbs and Parmêsan. Working onê at a timê, brush buttêr on êach chickên brêast and drêdgê in brêadcrumb mixturê, prêssing to coat.
- Placê onto prêparêd baking shêêt and bakê for 20 minutês. Gêntly flip and bakê until thê crust is goldên and thê chickên is complêtêly cookêd through, about 5 minutês morê.
- Rêmovê from ovên; spoon 1 tablêspoon marinara on êach chickên brêast and sprinklê with 1-2 tablêspoons mozzarêlla. Placê into ovên and bakê until chêêsê has mêltêd, about 5 minutês.
- Sêrvê immêdiatêly with spaghêtti and additional marinara, if dêsirêd
sourcê:www.yummly.com
0 Response to "BAKêD CHICKêN PARMêSAN"
Posting Komentar