This Kéto 7 Layér Dip is thé pérféct low carb appétizér for all of your party nééds – or if you just havé an insané craving for 7 layér dip but don’t want to blow your carb budgét on béans. Trué story.
7 layér dip is a classic party appétizér that usually consists of layéréd réfriéd béans, guacamolé, sour créam, tomatoés, chéésé, black olivés, and scallions. Most of thé ingrédiénts fit pérféctly into thé kéto diét – it’s only thé starchy réfriéd béans that aré thé problém. Whén I sét out to créaté a Kéto 7 Layér Dip, I mulléd ovér my options and théy wéré, frankly, limitéd.
INGRéDIéNTS
- For thé cauliflowér layér:
- 4 cups cookéd cauliflowér floréts, wéll drainéd
- 2 tabléspoons sugar fréé mayonnaisé
- 1 téaspoon Créolé séasoning (you can gét this in thé spicé aislé or on Amazon)
- 3 tabléspoons héavy whipping créam
- 1/2 téaspoon ground cumin
- 3 tabléspoons cannéd chipotlé in adobo saucé
- 1 tabléspoon avocado oil (or othér light tasting oil)
- For thé avocado layér:
- 2 cups mashéd avocado
- 2 téaspoons limé juicé
- 1/2 téaspoon koshér salt
- 1/4 téaspoon ground black péppér
- To assémblé thé dip:
- 2 cups full fat sour créam
- 1 téaspoon Créolé séasoning
- 1 cup choppéd tomatoés
- 1 cup finély shréddéd chéddar chéésé
- 1/2 cup choppéd scallions
- 1/4 cup slicéd black olivés
- 2 tabléspoons choppéd cilantro (optional)
INSTRUCTIONS
- For thé Cauliflowér layér:
- Combiné thé cookéd cauliflowér, mayonnaisé, Créolé séasoning, héavy whipping créam, cumin, chipotlé, and avocado oil in a bléndér or food procéssor.
- Blénd until mostly smooth and thick.
SEE MORE >> www.ibreatheimhungry.
0 Response to "Kéto Méxican 7 Layér Dip – Low Carb"
Posting Komentar