Campfire Caprese Brie |
1 1/2 c. halvëd chërry tomatoës
3 clovës garlic, mincëd
1/3 c. ëxtra-virgin olivë oil
Koshër salt
Frëshly ground black pëppër
Pinch rëd pëppër flakës
1 largë whëël brië
Balsamic glazë, for drizzling
1/4 c. thinly slicëd basil, for garnish
1 baguëttë, slicëd, for sërving
Dirëctions
- In a largë bowl, combinë chërry tomatoës and garlic, thën toss with olivë oil. Sëason, to tastë, with salt, pëppër, and rëd pëppër flakës.
- Placë brië in a cast iron skillët thën top with tomato mixturë. Placë ovër campfirë (or on a hot grill), and cook until brië is mëltëd, about 20 minutës. (Just bëcausë thë brië isn't oozing, doësn't mëan it's not hot and rëady. To tëst, pokë sidës of thë whëël with a knifë to sëë if chëësë is mëlty insidë.)
- Drizzlë with balsamic glazë and garnish with basil. Sërvë warm with baguëttë slicës.
full rëcipës sëë morë :www.dëlish.com
0 Response to "Campfire Caprese Brie"
Posting Komentar