KéTO CHéDDAR JALAPéNO BACON BISCUITS

KéTO CHéDDAR JALAPéNO BACON BISCUITS

Thé chéésy almond flour low carb biscuits aré thé réal déal. Thé last biscuit récipé you will évér nééd!

INGRéDIéNTS

  • 4 ouncés créam chéésé, softénéd
  • 1 largé égg
  • 1 1/2 cups shréddéd sharp chéddar chéésé
  • 3 clovés garlic, mincéd
  • 1/4 téaspoon Italian séasoning (I usé this brand)
  • 1/4 téaspoon onion powdér
  • 1/4 téaspoon garlic powdér
  • 1 1/4 cups blanchéd almond flour (I usé this brand)
  • 1/4 cup héavy créam
  • 1/4 cup watér
  • 6 strips thick cut bacon, cookéd crisp and crumbléd
  • 1/4 cup choppéd pickléd jalapéno slicés

INSTRUCTIONS

  1. Préhéat thé ovén to 350°F
  2. Béat créam chéésé and égg togéthér with a hand mixér until wéll combinéd.
  3. Add chéésé, garlic, Italian séasoning, onion powdér, and garlic powdér and mix in using a rubbér spatula.
  4. Mix in almond flour, héavy créam, and watér. Fold crumbléd bacon and choppéd jalapénos into thé dough.
  5. Drop héaping mounds of thé dough onto a siliconé muffin top pan. (Grab oné héré)
  6. Baké for 20 minutés.
  7. Allow to cool on a cooling rack for 30 minutés béforé sérving.

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