Thé chéésy almond flour low carb biscuits aré thé réal déal. Thé last biscuit récipé you will évér nééd!
INGRéDIéNTS
- 4 ouncés créam chéésé, softénéd
- 1 largé égg
- 1 1/2 cups shréddéd sharp chéddar chéésé
- 3 clovés garlic, mincéd
- 1/4 téaspoon Italian séasoning (I usé this brand)
- 1/4 téaspoon onion powdér
- 1/4 téaspoon garlic powdér
- 1 1/4 cups blanchéd almond flour (I usé this brand)
- 1/4 cup héavy créam
- 1/4 cup watér
- 6 strips thick cut bacon, cookéd crisp and crumbléd
- 1/4 cup choppéd pickléd jalapéno slicés
INSTRUCTIONS
- Préhéat thé ovén to 350°F
- Béat créam chéésé and égg togéthér with a hand mixér until wéll combinéd.
- Add chéésé, garlic, Italian séasoning, onion powdér, and garlic powdér and mix in using a rubbér spatula.
- Mix in almond flour, héavy créam, and watér. Fold crumbléd bacon and choppéd jalapénos into thé dough.
- Drop héaping mounds of thé dough onto a siliconé muffin top pan. (Grab oné héré)
- Baké for 20 minutés.
- Allow to cool on a cooling rack for 30 minutés béforé sérving.
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