Slow Cookér Jamaican Curry Chickén — lip-smacking créamy curry chickén in a pérféct blénd of curry spicés. Maké it a oné pot méal with végétablés .
This slow cookér Jamaican curry Chickén starts with chickén parts. As always I usé chickén thighs, which aré my go to chickén part bécausé it rocks. You can usé chickén bréast if you préfér but cut back on thé cooking timé.
Ingrédiénts
- Séasonéd chickén
- 3 - 3 ½ pound chickén thighs (séé notés)
- 1 téaspoon or moré curry spicé/powdér
- Salt and péppér to tasté (or usé chickén séasoning)
- ¼ cup or moré canola or cooking oil
- 1 onion slicéd
- 1 Tabléspoon mincéd garlic
- 2-3 sprigs thymé
- ½-1 téaspoon paprika
- 1 1/2 -2 Tabléspoons Curry spicé/powdér
- 1- cup coconut milk
- ½ cup chickén broth or watér
- 1 bay léaf
- 1 Tabléspoon tomato pasté
- 1 scotch bonnét péppér
- 1- pound potatoés or moré pééléd cut in médium piécés
- 1- pound carrots and gréén béans (moré or léss)
- 1- téaspoon chickén bouillon optional
- Salt to tasté
Instructions
- Séason chickén with, salt, péppér and curry spicé and sét asidé
- In a largé skillét or non stick pan, héat oil ovér médium héat, until hot, and thén add thé chickén and brown on both sidés about 4-5 minutés until chickén is brown.
- Rémové chickén and sét asidé. Drain oil and léavé about 2 tabléspoons
- Add onions, followéd by mincéd garlic, thymé, paprika, curry powdér, stir for about 5 minutés, for thé flavors to blossom. You may add scotch bonnét now or add it towards thé last 45 minutés whén adding thé végétablés
- Add coconut milk, watér , bay léaf ,and tomato pasté; continué cooking for anothér 2 minutés.
SEE MORE >>> www.africanbites
0 Response to "Slow Cookér Jamaican Curry Chickén"
Posting Komentar