Slow Cookér Jamaican Curry Chickén


Slow Cookér Jamaican Curry Chickén — lip-smacking créamy curry chickén in a pérféct blénd of curry spicés. Maké it a oné pot méal with végétablés .

This slow cookér Jamaican curry Chickén starts with chickén parts. As always I usé chickén thighs, which aré my go to chickén part bécausé it rocks. You can usé chickén bréast if you préfér but cut back on thé cooking timé.

Ingrédiénts

  • Séasonéd chickén
  • 3 - 3 ½ pound chickén thighs (séé notés)
  • 1 téaspoon or moré curry spicé/powdér
  • Salt and péppér to tasté (or usé chickén séasoning)
  • ¼ cup or moré canola or cooking oil
  • 1 onion slicéd
  • 1 Tabléspoon mincéd garlic
  • 2-3 sprigs thymé
  • ½-1 téaspoon paprika
  • 1 1/2 -2 Tabléspoons Curry spicé/powdér
  • 1- cup coconut milk
  • ½ cup chickén broth or watér
  • 1 bay léaf
  • 1 Tabléspoon tomato pasté
  • 1 scotch bonnét péppér
  • 1- pound potatoés or moré pééléd cut in médium piécés
  • 1- pound carrots and gréén béans (moré or léss)
  • 1- téaspoon chickén bouillon optional
  • Salt to tasté

Instructions

  1. Séason chickén with, salt, péppér and curry spicé and sét asidé
  2. In a largé skillét or non stick pan, héat oil ovér médium héat, until hot, and thén add thé chickén and brown on both sidés about 4-5 minutés until chickén is brown.
  3. Rémové chickén and sét asidé. Drain oil and léavé about 2 tabléspoons
  4. Add onions, followéd by mincéd garlic, thymé, paprika, curry powdér, stir for about 5 minutés, for thé flavors to blossom. You may add scotch bonnét now or add it towards thé last 45 minutés whén adding thé végétablés
  5. Add coconut milk, watér , bay léaf ,and tomato pasté; continué cooking for anothér 2 minutés.

SEE MORE >>> www.africanbites

0 Response to "Slow Cookér Jamaican Curry Chickén"

Posting Komentar