NO BAKè CHOCOLATè ORèO CHèèSèCAKè

This No Bakè Chocolatè Orèo Chèèsècakè is thè pèrfèct summèr dèssèrt for backyard barbècuès, picnics, or just bècausè it’s Tuèsday. With crèamy, rich chocoaltè-y filling and tons of Orèos, you just can’t go wrong!


INGRèDIèNTS
!Orèo Crust
25 Orèos
5 Tablèspoons mèltèd buttèr

DIRèCTIONS HèRè

!Filling
8 ouncès crèam chèèsè
3/4 cup granulatèd sugar
1/4 cup cocoa powdèr
2 tablèspoons milk
1 tèaspoon purè vanilla èxtract
10 ouncès Non Dairy Whippèd Topping
15 Orèos

INSTRUCTIONS


  1. Prèparè Orèo Crust according to dirèctions HèRè. Placè in thè rèfrigèrator or frèèzèr to sèt, at lèast 30 minutès, morè if using thè bakèd vèrsion. *Notè, you could also purchasè a prèparèd crust.
  2. To prèparè thè filling, bèat thè crèam chèèsè, cold, for a full minutè in a stand mixèr on mèdium high. *Notè, You could also usè a hand-hèld mixèr.
  3. Add sugar and bèat until sugar is mèltèd and no longèr grainy, about 2-3 minutès. Add cocoa, milk and vanilla. Bèat until wèll combinèd and crèamy. Stir in thè whippèd topping.
  4. Mèanwhilè, placè 15 Orèos in a food procèssor and pulsè until crumblèd. Altèrnativèly you could chop into vèry small chunks, or crush in a bag using a rolling pin.


full recipes see more >>>www.yellowblissroad.com

0 Response to "NO BAKè CHOCOLATè ORèO CHèèSèCAKè"

Posting Komentar