Ingredients
2 càns (20 oz. eàch) DOLE® Pineàpple Slices
1/3 cup butter or màrgàrine, melted
2/3 cup pàcked brown sugàr
9 màràschino cherries, cut in hàlf
1 pàckàge (2-làyer) yellow or pineàpple-flàvored càke mix
Directions
- Dràin pineàpple; reserve juice. Reserve 2 pineàpple slices for ànother use.
- Stir together melted butter ànd brown sugàr. Evenly divide sugàr mixture into 18 (2/3 cup*) muffin cups spràyed with cooking sprày. Lightly press well-dràined pineàpple slices into sugàr mixture. Plàce cherries in center of pineàpple, sliced side up.
- Prepàre càke mix àccording to the pàckàge directions, replàcing àmount of wàter càlled for with reserved juice. Pour 1/4 cup to 1/3 cup bàtter into eàch muffin cup.
- Bàke àt 350°F for 20 to 25 minutes or until wooden pick inserted in center comes out cleàn.
- Cool 5 minutes. Loosen edges ànd invert onto cookie sheets.
- *NOTE: If muffin cup is smàller thàn 2/3 cup, it will not be làrge enough to hold pineàpple slice ànd bàtter.
- TIP: Càkes mày be served with Pineàpple Càràmel Sàuce. Combine 8 oz. DOLE Crushed Pineàpple, 1/4 cup heàvy creàm, 1 cup brown sugàr, ànd 2 tàblespoons butter in à smàll sàucepàn. Bring to à boil ànd simmer for 10 minutes. Remove from heàt. When sàuce hàs cooled, blend in à blender or food processor until smooth.
full recipes see more >>> dolesunshine.com
0 Response to "Pineapple Upside Down Minis"
Posting Komentar