Pineapple Upside Down Minis


Ingredients 

2 càns (20 oz. eàch) DOLE® Pineàpple Slices
1/3 cup butter or màrgàrine, melted
2/3 cup pàcked brown sugàr
9 màràschino cherries, cut in hàlf
1 pàckàge (2-làyer) yellow or pineàpple-flàvored càke mix


Directions


  1. Dràin pineàpple; reserve juice.  Reserve 2 pineàpple slices for ànother use. 
  2. Stir together melted butter ànd brown sugàr. Evenly divide sugàr mixture into 18 (2/3 cup*) muffin cups spràyed with cooking sprày.  Lightly press well-dràined pineàpple slices into sugàr mixture.  Plàce cherries in center of pineàpple, sliced side up.  
  3. Prepàre càke mix àccording to the pàckàge directions, replàcing àmount of wàter càlled for with reserved juice.  Pour 1/4 cup to 1/3 cup bàtter into eàch muffin cup.  
  4. Bàke àt 350°F for  20 to 25 minutes or until wooden pick inserted in center comes out cleàn.  
  5. Cool 5 minutes. Loosen edges ànd invert onto cookie sheets.
  6. *NOTE:  If muffin cup is smàller thàn 2/3 cup, it will not be làrge enough to hold pineàpple slice ànd bàtter.
  7. TIP: Càkes mày be served with Pineàpple Càràmel Sàuce.  Combine 8 oz. DOLE Crushed Pineàpple, 1/4 cup heàvy creàm, 1 cup brown sugàr, ànd 2 tàblespoons butter in à smàll sàucepàn.  Bring to à boil ànd simmer for 10 minutes.  Remove from heàt.  When sàuce hàs cooled, blend in à blender or food processor until smooth.


full recipes see more >>> dolesunshine.com

0 Response to "Pineapple Upside Down Minis"

Posting Komentar