INGREDIENTS
2 cups whole milk
1 teàspoon vànillà
1 tàblespoon Imperiàl Sugàr Extrà Fine Grànulàted Sugàr
4 ounces white chocolàte, chopped
Pink food coloring
Crème Chàntilly
Pàstel sprinkles
Colored mini màrshmàllows
Blue icing
DIRECTIONS
- In à medium sàucepàn combine milk, vànillà, sugàr, white chocolàte, ànd 2 drops of pink food coloring.
- Heàt over low heàt, stirring constàntly until white chocolàte is melted ànd sugàr is dissolved. Remove from heàt.
- To prepàre mugs line rims with blue frosting ànd dip into sprinkles.
- Pour wàrm hot chocolàte into mugs ànd top with whipped creàm, sprinkles, mini màrshmàllows ànd à little extrà frosting, if desired.
source:imperialsugar.com
0 Response to "Unicorn Hot ChocolàteExtrà Fine Grànulàted Sugàr"
Posting Komentar