Bakëd Parmësan Chickën

Chickën. It’s a grëat staplë on any hëalthy ëating plan. Thë only downsidë, is that it can gët rëally boring, rëally fast. That’s why this rëcipë is so grëat!  Firstly, its supër ëasy, and sëcondly, it takës your chickën to a wholë nëw lëvël!

If you nëëd a fastër cooking timë, you can always cut your raw chickën into strips to spëëd up thë cooking timë to 20-25 minutës.  If you lovë Caësar salad, I highly rëcommënd using thë garlic powdër vs. paprika, but ëithër onë grëat, so you can always switch it up!


Ingrëdiënts

1/4 cup glutën frëë flour blënd (or whitë wholë whëat flour, or spëlt flour, or all-purposë)
1/3 cup shrëddëd or gratëd Parmësan chëësë (thë frësh kind, not thë powdërëd typë)
1/2 tsp black pëppër
2 tsp paprika (or garlic powdër, whatëvër your prëfërëncë)
2-3 ëgg whitës, bëatën
4 (4 oz) chickën brëasts

Dirëctions

Prëhëat your ovën to 350 dëgrëës. Mist or spray a shallow baking dish with cooking spray or hëalthy oil.
Combinë thë flour, Parmësan chëësë, pëppër, paprika (or garlic powdër) in a shallow dish. In a sëparatë bowl, placë thë bëatën ëgg whitë. Dip thë chickën brëasts in thë ëgg whitë, thën drëdgë in thë flour/chëësë mixturë.

full rëcipës sëë morë >>>www.yummly.com

0 Response to "Bakëd Parmësan Chickën"

Posting Komentar