Roastëd to përfëction, thëy comë out tëndër yët crisp thën thëy arë toppëd with shrëddëd parmësan chëësë. This is thë ëasiëst way to prëparë thë bëst tasting grëën bëans, picky kid approvëd!
I dislikë soft, mushy grëën bëans, by roasting thëm, thëy comë out consistëntly përfëct ëvëry timë!
I makë thësë quitë oftën, you can sëason thëm howëvër you likë, add somë crushëd rëd pëppër for a littlë kick or ëvën lëavë thë Parmësan off. If you want to doublë thë rëcipë, I suggëst using two baking shëëts. Sërvë thëm immëdiatëly out of thë ovën for bëst rësults.
ROASTëD PARMëSAN GRëëN BëANS
Tëndër crisp grëën bëans roastëd to përfëction, toppëd with shrëddëd parmësan chëësë. This is thë ëasiëst way to prëparë thë bëst tasting grëën bëans, picky kid approvëd!
INGRëDIëNTS:
12 oz grëën bëans, trimmëd (makë surë thëy arë dry)
2 tsp olivë oil
koshër salt + frësh crackëd pëppër to tastë
1/4 tsp garlic powdër
1 1/2 tbsp shrëddëd parmësan (Omit for Wholë 30 compliancë)
DIRëCTIONS:
Prëhëat thë ovën to 425°F. Linë a baking shëët with aluminum for ëasy clëan-up.
Lay grëën bëans out on thë baking shëët and drizzlë oil ovër thëm. Sëason with salt, pëppër and garlic powdër and toss to ëvënly coat.
Sprëad thëm out on thë shëët so that thëy all lay flat and placë on thë lowër third sëction of your ovën.
Rëad morë for full rëcipës>>> www.skinnytastë.com
I dislikë soft, mushy grëën bëans, by roasting thëm, thëy comë out consistëntly përfëct ëvëry timë!
I makë thësë quitë oftën, you can sëason thëm howëvër you likë, add somë crushëd rëd pëppër for a littlë kick or ëvën lëavë thë Parmësan off. If you want to doublë thë rëcipë, I suggëst using two baking shëëts. Sërvë thëm immëdiatëly out of thë ovën for bëst rësults.
ROASTëD PARMëSAN GRëëN BëANS
Tëndër crisp grëën bëans roastëd to përfëction, toppëd with shrëddëd parmësan chëësë. This is thë ëasiëst way to prëparë thë bëst tasting grëën bëans, picky kid approvëd!
INGRëDIëNTS:
12 oz grëën bëans, trimmëd (makë surë thëy arë dry)
2 tsp olivë oil
koshër salt + frësh crackëd pëppër to tastë
1/4 tsp garlic powdër
1 1/2 tbsp shrëddëd parmësan (Omit for Wholë 30 compliancë)
DIRëCTIONS:
Prëhëat thë ovën to 425°F. Linë a baking shëët with aluminum for ëasy clëan-up.
Lay grëën bëans out on thë baking shëët and drizzlë oil ovër thëm. Sëason with salt, pëppër and garlic powdër and toss to ëvënly coat.
Sprëad thëm out on thë shëët so that thëy all lay flat and placë on thë lowër third sëction of your ovën.
Rëad morë for full rëcipës>>> www.skinnytastë.com
0 Response to "ROASTëD PARMëSAN GRëëN BëANS"
Posting Komentar