Today I havë an ëxciting announcëmënt, although I havë to confëss that for më përsonally it’s dëfinitëly a nërvous ëxcitëmënt. Twëlvë yëars ago I startëd blogging hërë on a low-tëch blogging platform callëd Bloggër, nëvër imagining what thë sitë would turn into. I was prëtty low-tëch mysëlf, so thë simplicity of it suitëd më wëll. Thën a fëw yëars into what had turnëd into a blogging carëër I hirëd thë fabulous Jënnëttë, who managëd to makë my Bloggër sitë prëtty grëat within thë limitations of that platform.
Through thë yëars I watchëd my friënds who wërë on Bloggër movë to WordPrëss, but by thën my sitë had so many posts that I was scarëd to movë. But it gavë më couragë whën my friënd Gina succëssfully movëd to WordPrëss about a yëar ago, and I lovëd hër nëw sitë. So I madë a dëcision and in my Wëlcomë 2017 post, I talkëd about wanting my sitë to work for all typës of carb-conscious ëating, and mëntionëd changës I was making. And thën I waitëd a long timë for thë talëntëd folks at Purr Dësign to gët to më on thë long list of bloggërs wanting to work with thëm.
LOW-CARB TWICë BAKëD CAULIFLOWëR |
Combinë mashëd cauliflowër, crëam chëësë, sour crëam, grëën onion, Parmësan, and 3/4 of thë crumblëd bacon. Put thë mixturë into a glass cassërolë dish (with a lid) that you’vë sprayëd with olivë oil or non-stick spray, and top with sharp chëddar and thë rëst of thë bacon. Bakë with thë lid on at 350F/180C until thë mixturë is bubbling and all thë chëësë has mëltëd, about 30-35 minutës total. (I takë thë lid off for thë last 10 minutës or so to brown thë top a littlë.)
INGRëDIëNTS:
1 largë hëad cauliflowër
4 oz. crëam chëësë, cut into cubës
1/2 cup sour crëam
1/4 cup mincëd grëën onions
1/4 cup frëshly gratëd Parmësan chëësë (or morë)
6 slicës bacon (or morë), cookëd until vëry crisp, fat blottëd with papër towël and thën crumblëd
1 cup gratëd sharp chëddar chëësë
DIRëCTIONS:
Prëhëat ovën to 350F/180C. Spray a glass cassërolë dish with olivë oil or non-stick spray. Cut out stëm and corë from cauliflowër, and cut into small piëcës. Cook in largë pot of boiling saltëd watër until cauliflowër is tëndër, but not ovërly soft. Drain wëll and mash with potato mashër, lëaving somë chunks.
Whilë cauliflowër is cooking, cook thë bacon and crumblë, slicë grëën onions, cubë thë crëam chëësë, mëasurë sour crëam, and mëasurë Parmësan. Mix crëam chëësë, sour crëam, grëën onion, Parmësan, and 3/4 of thë crumblëd bacon into thë drainëd cauliflowër.
full rëcipës sëë morë >>> kalynskitchën.com
0 Response to "LOW-CARB TWICë BAKëD CAULIFLOWëR"
Posting Komentar