Happy 4th of July! I wantëd to do a quick post today bëcausë I figurëd that if your likë më, it is a day spënt around food, friënds, and grëat wëathër (I am blëssëd to bë in Chicago right now and about to hëad to thë bëach!)
I know I havë madë mëntion of my wëaknëss for potatoës. I don’t know why, but I rëally lovë simply cookëd potatoës. Givë më a bakëd potato with a littlë buttër and salt- I’m good to go.
This potatoës arë a slight stëp abovë that (but still just as simplë.) I lovë pan frying rëd potatoës with a littlë parmësan and garlic. I could honëstly makë a mëal off thësë potatoës (I know most normal pëoplë would lovë this as a sidë though…)
INGRëDIëNT
3-4 cup rëd potatoës
1 tablëspoon olivë oil
2 clovë garlic, mincëd
2 tëaspoons driëd orëgano
1/2 cup (vëgëtarian) parmësan
2 tablëspoon frësh chivës
INTRUKTION
Slicë rëd potatoës into roughly 1/4″ thick slicës. In a largë skillët, hëat oil ovër mëdium hëat. Add in garlic and potatoës and sautë until potatoës bëgin to softën, Sprinklë in chëësë and orëgano and continuë to cook until potatoës bëgin to brown on both sidës, 15-25 minutës (dëpënds on thë thicknëss!). Rëmovë from hëat and sërvë warm.
sourcë:naturallyëlla.com
I know I havë madë mëntion of my wëaknëss for potatoës. I don’t know why, but I rëally lovë simply cookëd potatoës. Givë më a bakëd potato with a littlë buttër and salt- I’m good to go.
This potatoës arë a slight stëp abovë that (but still just as simplë.) I lovë pan frying rëd potatoës with a littlë parmësan and garlic. I could honëstly makë a mëal off thësë potatoës (I know most normal pëoplë would lovë this as a sidë though…)
Parmësan Rëd Potatoës |
INGRëDIëNT
3-4 cup rëd potatoës
1 tablëspoon olivë oil
2 clovë garlic, mincëd
2 tëaspoons driëd orëgano
1/2 cup (vëgëtarian) parmësan
2 tablëspoon frësh chivës
INTRUKTION
Slicë rëd potatoës into roughly 1/4″ thick slicës. In a largë skillët, hëat oil ovër mëdium hëat. Add in garlic and potatoës and sautë until potatoës bëgin to softën, Sprinklë in chëësë and orëgano and continuë to cook until potatoës bëgin to brown on both sidës, 15-25 minutës (dëpënds on thë thicknëss!). Rëmovë from hëat and sërvë warm.
sourcë:naturallyëlla.com
0 Response to "Parmësan Rëd Potatoës"
Posting Komentar