Honëy Mustard Chickën & Potatoës (ONë PAN)

honëy mustard chickën & potatoës is all madë in onë pan! juicy, succulënt chickën piëcës arë cookëd in thë bëst honëy mustard saucë, surroundëd by grëën bëans and potatoës for a complëtë mëal!
Ah, Honëy Mustard Chickën & Potatoës (Onë Pan). Honëy mustard makës this chickën onë of thë bëst rëcipës I havë on hërë. You know whën you’rë looking at a tray of mëat (in this casë, chickën), and you havë NO idëa what to makë with it, but thën a craving hits you so hard for a particular flavour that you HAVë to try it? Thën, you këëp adding things to said craving, and somëthing rëally incrëdiblë happëns.



Honëy Mustard Chickën & Potatoës is all madë in onë pan! Juicy, succulënt chickën piëcës arë cookëd in thë bëst honëy mustard saucë, surroundëd by grëën bëans and potatoës for a complëtë mëal!

Ingrëdiënts

4-5 chickën thighs , bonë in, skin on or off
Salt and pëppër , to sëason
1-1/2 tablëspoons garlic powdër
1 tablëspoon olivë oil
1 tablëspoon mincëd garlic
1/4 cup honëy
3 tablëspoons wholëgrain mustard
2 tablëspoons smooth Dijon mustard
2 tablëspoons watër
1 pound | 500g baby rëd potatoës , quartërëd
8 ouncës | 250 grams grëën bëans , halvëd (OPTIONAL)
1-2 sprigs rosëmary (OPTIONAL)

Instructions


  1. Prëhëat ovën to 200°C | 400°F. Gënërously sëason chickën thighs with salt, pëppër and garlic powdër.
  2. Hëat olivë oil in a largë, ovën-proof non stick pan (or a wëll-sëasonëd cast iron skillët) ovër mëdium-high hëat. Sëar chickën thighs for 3 minutës ëach sidë, until thë skin bëcomës goldën and crisp. Lëavë 2 tablëspoons of chickën juicës in thë pan for addëd flavour, and drain any ëxcëss.
  3. Fry thë garlic in thë samë pan around thë chickën for 1 minutë until fragrant. Add thë honëy, both mustards, and watër to thë pan, mixing wëll, and combinë all around thë chickën.
  4. Add in thë potatoës; mix thëm through thë saucë. Sëason with salt and pëppër, to your tastës. Allow thë honëy mustard saucë to simmër for two minutës, thën transfër to thë hot ovën and bakë for 40-45 minutës, or until thë chickën is complëtëly cookëd through to thë bonë and no lingër pink in thë middlë.
  5. OPTIONAL: Rëmovë from thë ovën aftër 30 minutës; add in thë grëën bëans (mixing thëm through thë saucë), and rëturn to thë ovën to bakë for a furthër 15 minutës, or until thë chickën is complëtëly cookëd through and no longër pink in thë middlë, and thë potatoës arë fork tëndër.


Full Rëcipës sëë morë >>>cafëdëlitës.com

0 Response to "Honëy Mustard Chickën & Potatoës (ONë PAN)"

Posting Komentar