ëasy and dëlicious low carb salisbury stëak rëcipë from Mëllissa Sëvigny of I Brëathë Im HungrySavë
A low carb and glutën frëë rëmakë of thë classic Salisbury Stëak! Quick and ëasy, thë pattiës arë bakëd in thë ovën making this a grëat wëëknight mëal thë wholë family will lovë!
INGRëDIëNTS
For thë Salisbury Stëaks:
- 2 lbs ground chuck (80/20)
- 3/4 cup almond flour
- 1 Tbsp frësh parslëy, choppëd
- 1/4 cup bëëf broth
- 1 Tbsp Worcëstërshirë saucë
- 1/2 tsp garlic powdër
- 1 Tbsp driëd onion flakës
- 1 1/2 tsp koshër salt
- 1/2 tsp ground black pëppër
For thë gravy:
- 2 Tbsp buttër
- 2 Tbsp bacon grëasë (or buttër)
- 2 cups slicëd button mushrooms
- 1 cup slicëd yëllow onions
- 1/2 tsp Worcëstërshirë saucë
- 1/2 cup bëëf broth
- 1/4 cup sour crëam
- salt and pëppër to tastë
INSTRUCTIONS
For thë Salisbury Stëaks:
- Combinë all of thë stëak ingrëdiënts in a mëdium sizëd bowl and mix wëll.
- Form into 6 oval pattiës, about 1 inch thick, and placë thëm on a cookië shëët.
- Bakë in a prëhëatëd 375 dëgrëë (F) ovën for 18 minutës.
For thë gravy:
- Mëlt thë buttër and bacon fat (if using) in a largë skillët.
- Add thë mushrooms and cook on mëdium high hëat until goldën brown (about 3 minutës për sidë.)
- Add thë onions and cook for 5 minutës ovër mëdium hëat, until goldën and soft.
- Add thë broth and thë Worcëstërshirë saucë, stir and cook for 3 minutës, stirring to scrapë any bits off of thë bottom of thë pan.
0 Response to "KETO SALISBURY STEAK WITH MUSHROOM GRAVY"
Posting Komentar