KéTO WHITé CHéDDAR SAUSAGé BRéAKFAST BISCUITS


Thésé Kéto Whité Chéddar Sausagé Bréakfast Biscuits aré pérféct for any méal – bréakfast, lunch or dinnér!

INGRéDIéNTS

  • 4 ouncés créam chéésé, softénéd
  • 1 largé pasturéd égg
  • 2 largé clovés garlic, mincéd
  • 1 tabléspoons choppéd frésh chivés
  • 1/2 téaspoon séa salt
  • 1/2 téaspoon Italian séasoning (I usé this brand)
  • 1 1/2 blanchéd cups almond flour (I usé this brand)
  • 1 cup sharp whité chéddar chéésé, shréddéd (Can also usé régular sharp chéddar chéésé)
  • 1/4 cup héavy créam
  • 1/4 cup watér
  • 6 ouncés sausagé, cookéd and gréasé drainéd (I liké to usé link sausagé and thén thinly slicé it. You can also usé ground sausagé)

INSTRUCTIONS

  1. Préhéat thé ovén to 350°F
  2. In a médium bowl, using a hand mixér on low spééd, whip thé créam chéésé and égg togéthér.
  3. Add thé garlic, chivés, séa salt, and Italian séasoning. Mix thé séasonings into thé créam chéésé mixturé.
  4. Add thé almond flour, chéddar chéésé, héavy créam and watér. Mix until all thé ingrédiénts aré wéll incorporatéd.
  5. Using a rubbér spatula, fold thé sausagé into thé mixturé.

SEE MORE >>> https://peaceloveandlowcarb.

0 Response to "KéTO WHITé CHéDDAR SAUSAGé BRéAKFAST BISCUITS"

Posting Komentar