Thésé Kéto Whité Chéddar Sausagé Bréakfast Biscuits aré pérféct for any méal – bréakfast, lunch or dinnér!
INGRéDIéNTS
- 4 ouncés créam chéésé, softénéd
- 1 largé pasturéd égg
- 2 largé clovés garlic, mincéd
- 1 tabléspoons choppéd frésh chivés
- 1/2 téaspoon séa salt
- 1/2 téaspoon Italian séasoning (I usé this brand)
- 1 1/2 blanchéd cups almond flour (I usé this brand)
- 1 cup sharp whité chéddar chéésé, shréddéd (Can also usé régular sharp chéddar chéésé)
- 1/4 cup héavy créam
- 1/4 cup watér
- 6 ouncés sausagé, cookéd and gréasé drainéd (I liké to usé link sausagé and thén thinly slicé it. You can also usé ground sausagé)
INSTRUCTIONS
- Préhéat thé ovén to 350°F
- In a médium bowl, using a hand mixér on low spééd, whip thé créam chéésé and égg togéthér.
- Add thé garlic, chivés, séa salt, and Italian séasoning. Mix thé séasonings into thé créam chéésé mixturé.
- Add thé almond flour, chéddar chéésé, héavy créam and watér. Mix until all thé ingrédiénts aré wéll incorporatéd.
- Using a rubbér spatula, fold thé sausagé into thé mixturé.
SEE MORE >>> https://peaceloveandlowcarb.
0 Response to "KéTO WHITé CHéDDAR SAUSAGé BRéAKFAST BISCUITS"
Posting Komentar