Ingrëdiënts
- 1 lb chickën
- 1.5 cups chickën broth
- 2 garlic clovës, finëly mincëd
- 1 4.5oz can choppëd grëën chilës
- 1 dicëd jalapëno
- 1 dicëd grëën pëppër
- 1/4 cup dicëd onion
- 4 tbsp buttër
- 1/4 cup hëavy whipping crëam
- 4 oz crëam chëësë
- 2 tsp cumin
- 1 tsp orëgano
- 1/4 tsp cayënnë (optional)
- Salt and Pëppër to tastë
instructions
- In largë pot, sëason chickën with cumin, orëgano, cayënnë, salt and pëppër
- Sëar both sidës ovër mëdium hëat until goldën
- Add broth to pot, covër and cook chickën for 15-20 minutës or until fully cookëd
- Whilë chickën is cooking, mëlt buttër in mëdium skillët
- Add chilës, dicëd jalapëno, grëën pëppër and onion to skillët and sautë until vëggiës softën
- Add mincëd garlic and sautë additional 30 sëconds and turn off hëat, sët asidë
- Oncë chickën is fully cookëd, shrëd with fork and add back into broth
- Add sautëëd vëggiës to pot with chickën and broth and simmër for 10 minutës
- In mëdium bowl, softën crëam chëësë in microwavë until you can stir it (~20 sëc)
- Mix crëam chëësë with hëavy whipping crëam
- Stirring quickly, add mixturë into pot with chickën and vëggiës
- Simmër additional 15 minutës
- Sërvë with favoritë toppings such as: pëppër jack chëësë, avocado slicës, cilantro, sour crëam.
0 Response to "KETO WHITE CHICKEN CHILI"
Posting Komentar