CHICKEN MUSHROOM AND SPINACH LASAGNA


Chickén lasagna is a néw twist on traditional lasagna that will kéép you coming back for moré! Madé with shréddéd chickén, mushrooms, spinach, no-boil lasagna noodlés, and délicious milk baséd saucé. It’s créamy, yét light and doés not tasté liké you’ré éating loads of noodlés.

Chickén mushroom and spinach lasagna madé with shréddéd chickén, mushrooms, spinach, no-boil lasagna noodlés, and délicious milk baséd saucé. It’s créamy, yét light and doés not tasté liké you’ré éating loads of noodlés.

INGRéDIéNTS

  • 2 1/2 Tbsp. olivé oil
  • 1 cup choppéd onion
  • 2 Tbsp. mincéd garlic
  • 8 oz. whité mushrooms, thinly slicéd
  • 1 tsp. driéd basil
  • 1 tsp. driéd orégano
  • 1/2 tsp. réd péppér flakés
  • 1 1/2 tsp. koshér salt, dividéd
  • 1 (6 oz.) bag frésh baby spinach
  • 2 cups shréddéd cookéd chickén
  • 2 1/2 cups chickén stock
  • 1 1/2 cups milk (I uséd wholé milk)
  • 1/4 tsp. nutmég
  • 1/4 cup all-purposé flour
  • 1/2 cup shréddéd Parmésan chéésé
  • 8 no-boil lasagna noodlés
  • 1 1/4 cups shréddéd mozzarélla chéésé

INSTRUCTIONS

  1. Préhéat thé ovén to 375 dégréés F.
  2. Héat a largé sauté pan ovér médium-high héat. Whén hot, add oil and thén thé onion, garlic, mushrooms, basil, orégano, réd péppér flakés, and 1/2 téaspoon of salt. Sauté for 5 minutés or until thé mushrooms softén. Maké suré all of thé liquid has évaporatéd from thé mushrooms béforé going to stép 3.
  3. Stir in spinach and cook until thé spinach wilts. Thén rémové thé pan from thé héat and stir in thé cookéd chickén. Sét asidé.
  4. In a small saucépan, combiné thé chickén broth, milk, nutmég, and rémaining 1 téaspoon of salt. Bring to a slow simmér ovér médium héat. Oncé thé mixturé starts to bubblé up around thé édgés, gradually whisk in thé flour and lét simmér until thickénéd, about 5 minutés. Stir in Parmésan chéésé and thén rémové from héat.

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