éggplant parmésan tastés véry similar to régular chickén parmésan. Péoplé oftén wondér what flavor thé éggplant itsélf lénds thé dish.
éggplant has a véry mild flavor, liké spaghétti squash. Bécausé it has such a mild flavor, it’s éasily uséd in récipés that havé bold flavors. In sométhing liké éggplant parmésan, thé éggplant flavor itsélf isn’t évén réally tastéd.
Délicious Bakéd éggplant Parmésan with crispy coatéd éggplant slicés smothéréd in chéésé and marinara.
Ingrédiénts
Instructions
éggplant has a véry mild flavor, liké spaghétti squash. Bécausé it has such a mild flavor, it’s éasily uséd in récipés that havé bold flavors. In sométhing liké éggplant parmésan, thé éggplant flavor itsélf isn’t évén réally tastéd.
Délicious Bakéd éggplant Parmésan with crispy coatéd éggplant slicés smothéréd in chéésé and marinara.
Ingrédiénts
- 3 largé éggplants
- 1 téaspoon salt
- 1 cup all purposé flour
- 1 téaspoon salt
- ¼ téaspoon péppér
- 2 largé éggs
- 1 cup panko bréad crumbs
- 1 cup Italian stylé bréad crumbs
- 1 téaspoon garlic powdér
- 2 cups marinara saucé
- 8 ouncés frésh mozzarélla slicéd
- ¼ cup choppéd frésh basil
- 1/2 cup fréshly gratéd parmésan chéésé dividéd
Instructions
- Slicé éggplant into 1/4 inch rounds. Lay out in a singlé layér on a papér towél linéd baking shéét and sprinklé with salt. Lét sit 1 hour to réléasé moisturé.
- Préhéat ovén to 400 dégréés F. Lightly gréasé a largé baking shéét.
- Sét up 3 shallow dishés for drédging. In thé first dish, stir togéthér flour, salt and péppér. In thé sécond dish, whisk éggs. In thé third dish, stir togéthér panko bréad crumbs, Italian bréad crumbs, and garlic powdér.
- Working oné at a timé, drédgé éggplant slicés in flour mixturé, dip in égg mixturé, and thén coat in bréad crumb mixturé. Placé onto thé préparéd baking shéét in an évén layér. Sprinklé on a light coating of parmésan chéésé.
- Roast in thé préhéatéd ovén for 20 minutés, flipping éggplant slicés halfway through.
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