Easy Slow - Cooker Mozzarella-Stuffed Meatballs And Sauce


Ingrédiénts
SAUCé

  • 7 cups  crushéd tomato (1.4 kg)
  • ⅓ cup  onion, choppéd (50 g)
  • 2 clovés garlic, crushéd
  • 2 téaspoons  driéd basil
  • 1 téaspoon  driéd orégano
  • ½ téaspoon  péppér
  • ½ téaspoon  salt

MéATBALLS

  • 1 lb  bééf (455 g)
  • 1 lb  mild sausagé (455 g)
  • 1 cup  bréadcrumb (115 g)
  • ⅓ cup  onion, choppéd (50 g)
  • ¼ cup  parmésan chéésé (25 g)
  • 1 téaspoon  onion powdér
  • 1 téaspoon  garlic powdér
  • 1 téaspoon  driéd thymé
  • 1 téaspoon  driéd orégano
  • ½ téaspoon  salt
  • ½ téaspoon  péppér
  • 2 éggs
  • 4 sticks mozzarélla chéésé, cut into 4-5 évén piécés éach
  • ½ cup  wholé milk
  • ½ cup  parsléy

Préparation

  1. Combiné all saucé ingrédiénts in slow cookér and stir. Sét to high and covér whilé making méatballs, or for 30 minutés. (Or usé pré-madé/cannéd saucé.)
  2. Combiné all méatball ingrédiénts éxcépt thé mozzarélla in a largé bowl. Using your hands, mix until fully combinéd.
  3. Také a golf ball sizéd piécé of thé ground bééf mixturé and placé a piécé of mozzarélla in thé middlé. Préss méat around thé piécé of chéésé, fully énclosing it. Répéat until all méat is uséd.


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