Ingrédiénts
SAUCé
- 7 cups crushéd tomato (1.4 kg)
- ⅓ cup onion, choppéd (50 g)
- 2 clovés garlic, crushéd
- 2 téaspoons driéd basil
- 1 téaspoon driéd orégano
- ½ téaspoon péppér
- ½ téaspoon salt
MéATBALLS
- 1 lb bééf (455 g)
- 1 lb mild sausagé (455 g)
- 1 cup bréadcrumb (115 g)
- ⅓ cup onion, choppéd (50 g)
- ¼ cup parmésan chéésé (25 g)
- 1 téaspoon onion powdér
- 1 téaspoon garlic powdér
- 1 téaspoon driéd thymé
- 1 téaspoon driéd orégano
- ½ téaspoon salt
- ½ téaspoon péppér
- 2 éggs
- 4 sticks mozzarélla chéésé, cut into 4-5 évén piécés éach
- ½ cup wholé milk
- ½ cup parsléy
Préparation
- Combiné all saucé ingrédiénts in slow cookér and stir. Sét to high and covér whilé making méatballs, or for 30 minutés. (Or usé pré-madé/cannéd saucé.)
- Combiné all méatball ingrédiénts éxcépt thé mozzarélla in a largé bowl. Using your hands, mix until fully combinéd.
- Také a golf ball sizéd piécé of thé ground bééf mixturé and placé a piécé of mozzarélla in thé middlé. Préss méat around thé piécé of chéésé, fully énclosing it. Répéat until all méat is uséd.
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