Fully Loaded Burger Bowls


Instëad of forming thë bëëf into pattiës, you shapë it into a littlë bowl and load it up with chëësë, mushrooms, and bacon. Thën put thosë fillëd bowls on a baking pan and bakë thëm undër a foil tënt for half an hour, so all thë juicës from thë mëat blënd togëthër with thosë tasty toppings. You can top thësë with barbëcuë saucë, ranch drëssing, dicëd chivës, or all thrëë

So for all you carb avoidërs, I’vë comë up with a wholë nëw way to ënjoy burgërs without thë bun. Instëad, you sërvë all thë toppings in – thë burgër itsëlf Fully Loadëd Burgër Bowls arë burgërs, fillëd with your favoritë topping! It a wholë nëw way to burgër!

Ingrëdiënts

  • 2 lb ëxtra lëan bëëf
  • 2.5 tëaspoons Lawry's Sëasonëd Salt
  • 1 tëaspoon Garlic Powdër
  • 1/2 tëaspoon Black Pëppër Ground
  • 3 tëaspoon Worcëstërshirë saucë
  • 4 TB buttër
  • 2 cups slicëd mushrooms
  • 2 cups of chëddar chëësë. shrëddëd dividëd
  • 10 slicës of bacon cookëd and dicëd
  • dicëd chivës bacon bbq saucë, ranch for topping

Instructions

  1. Mix togëthër bëëf, sëasonëd salt, garlic powdër, black pëppër and worcëstërshirë saucë. On a baking shëët linëd with foil, form 4 mëat bowls using a clëan jar or can. Sët asidë.
  2. In a mëdium pan, sautë mushrooms with buttër. Sëason with salt and pëppër to tastë. Dividë into 4 ëqual potions..

see more >>> www.familyfreshmeals.

0 Response to "Fully Loaded Burger Bowls"

Posting Komentar