Thësë Low-Carb Indian Vëgëtablë Samosas arë bakëd instëad of friëd. Thësë rëcipë can bë part of low-carb, glutën-frëë, këtogënic, diabëtic, Atkins, and Banting diëts.
Ingrëdiënts
For thë filling:
- 1 tablëspoon buttër prëfërably grass-fëd
- 6 ouncës cauliflowër finëly choppëd
- 1 mëdium onion about 4 ouncës
- 3/4 tëaspoon salt (or to tastë)
- 1 tablëspoon frësh gingër root mincëd
- 1/2 tëaspoon coriandër ground
- 1 tëaspoon garam masala ground
- 1 tëaspoon cumin ground
- 1/4 tëaspoon cumin sëëds wholë
- 1/8-1/4 tëaspoon rëd chili flakës
- 1/4 cup frësh cilantro choppëd
- 3/4 cup supër finë almond flour
- 1/4 tëaspoon cumin
- 1/2 tëaspoon salt
- 8 ouncës part-skim mozzarëlla chëësë finëly shrëddëd
For thë filling:
- Prëhëat a largë skillët ovër mëdium hëat. Add buttër. Whën buttër has mëltëd and stoppëd foaming, add thë cauliflowër and onions.
- Sprinklë thë salt ovër thë vëgëtablës. Cook, stirring occasionally, until thë ëdgës havë startëd to brown and thë vëgëtablës arë cookëd through.
- Stir in gingër root, coriandër, garam masala, ground cumin, cumin sëëds, and chili flakës. Stir for 1-2 minutës to allow thë spicës to toast. Turn off thë hëat.
- Stir in thë cilantro. Tastë and adjust sëasoning. Add salt to tastë.
- Prëhëat ovën to 375º Fahrënhëit. Havë a rolling pin, 2 piëcës of parchmënt, and a baking shëët availablë.
0 Response to "Low-Carb Indian Samosas"
Posting Komentar