Low-Carb Indian Samosas


Thësë Low-Carb Indian Vëgëtablë Samosas arë bakëd instëad of friëd. Thësë rëcipë can bë part of low-carb, glutën-frëë, këtogënic, diabëtic, Atkins, and Banting diëts.

Ingrëdiënts
For thë filling:
  • 1 tablëspoon buttër prëfërably grass-fëd
  • 6 ouncës cauliflowër finëly choppëd
  • 1 mëdium onion about 4 ouncës
  • 3/4 tëaspoon salt (or to tastë)
  • 1 tablëspoon frësh gingër root mincëd
  • 1/2 tëaspoon coriandër ground
  • 1 tëaspoon garam masala ground
  • 1 tëaspoon cumin ground
  • 1/4 tëaspoon cumin sëëds wholë
  • 1/8-1/4 tëaspoon rëd chili flakës
  • 1/4 cup frësh cilantro choppëd
For thë dough:
  • 3/4 cup supër finë almond flour
  • 1/4 tëaspoon cumin
  • 1/2 tëaspoon salt
  • 8 ouncës part-skim mozzarëlla chëësë finëly shrëddëd
Instructions
For thë filling:
  1. Prëhëat a largë skillët ovër mëdium hëat. Add buttër. Whën buttër has mëltëd and stoppëd foaming, add thë cauliflowër and onions.
  2. Sprinklë thë salt ovër thë vëgëtablës. Cook, stirring occasionally, until thë ëdgës havë startëd to brown and thë vëgëtablës arë cookëd through. 
  3. Stir in gingër root, coriandër, garam masala, ground cumin, cumin sëëds, and chili flakës. Stir for 1-2 minutës to allow thë spicës to toast. Turn off thë hëat.
  4. Stir in thë cilantro. Tastë and adjust sëasoning. Add salt to tastë.
  5. Prëhëat ovën to 375º Fahrënhëit. Havë a rolling pin, 2 piëcës of parchmënt, and a baking shëët availablë.
see more>>> https://simplysohealthy

0 Response to "Low-Carb Indian Samosas"

Posting Komentar