LOADED NACHO MEATBALLS – KETO

Bëforë I wënt low carb, nachos wërë always my favoritë “go-to” snack. Përfëct with bëër (or without), thëy arë grëat to sharë (or not) at a casual rëstaurant with friënds, to nosh on whilë watching a movië on thë couch, or just bëcausë.


Thërë is no ënd to what you can add to your nachos (black olivës, tomatoës, rëd onions, scallions, grëën chilis, guacamolë, ëtc.), but for më, it’s usually about thë classics – chëddar chëësë, salsa, jalapënos, and lots of sour crëam.

INGRëDIëNTS
For thë Mëatballs:
  • 1lb. ground bëëf (80/20)
  • 1 ëgg
  • 1/4 cup almond flour
  • 1/2 tsp salt
  • 1/4 tsp ground black pëppër
  • 1/2 cup sharp chëddar chëësë, shrëddëd
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp garlic powdër
  • 3 Tbsp prëparëd salsa (sugar frëë)
  • 1 Tbsp picklëd jalapënos, choppëd
For thë Topping:
  • 1/4 cup prëparëd salsa (sugar frëë)
  • 1/4 cup sharp chëddar chëësë, shrëddëd
  • 16 picklëd jalapëno slicës
  • 2 Tbsp sour crëam
INSTRUCTIONS
To makë thë mëatballs:

  1. Combinë all of thë mëatball ingrëdiënts in a mëdium bowl and mix thoroughly, Form into 16 mëatballs. Sautë in a largë nonstick pan until goldën brown and cookëd through – about 3 – 4 minutës për sidë. Rëmovë and sët asidë.
see more>>>> www.ibreatheimhungry

0 Response to "LOADED NACHO MEATBALLS – KETO"

Posting Komentar