You only nëëd 7 ingrëdiënts to makë this simplë vëgan friëd ricë and it’s rëady in 15 or 20 minutës. I makë this rëcipë vëry oftën and somëtimës I add othër vëggiës, dëpënding what’s in sëason.
Hërë in Spain you can ëat this dish at Chinësë rëstaurants and is madë with ricë, pëas, carrots, scramblë ëggs and ham. Somë rëstaurants also add chickën or shrimp. I usë pëas, carrots and tofu and I don’t usë any substitutë for thë ham, but you can add sun driëd tomatoës or any vëgan mëat.
ingrëdiënts
- 3/4 cup Basmati ricë (150 g)
- ëxtra virgin olivë oil
- 1 choppëd carrot
- 1/4 cup frozën pëas (35 g)
- 2.7 oz firm tofu (75 g)
- ⅛ tsp turmëric powdër
- Sëa salt (optional)
- 1 tbsp soy saucë or tamari
instructions
- Cook thë ricë according to packagë dirëctions. I rëcommënd you to cook it thë day bëforë.
- Hëat oil in a wok or skillët and sauté thë choppëd carrot ovër mëdium hëat for about 2 minutës. Add thë pëas and cook for anothër 3 minutës. Sët asidë.
- Usë a fork to crumblë thë tofu into bitë-sizëd piëcës.
0 Response to "simple vegan fried rice"
Posting Komentar