This rëcipë was originally going to bë vëgan calzonës. But, friënds, it’s too dang hot to turn on thë ovën right now.
So simplë, hëat-frëë summër appëtizërs it is!
This rëcipë is simplë, rëquiring just 8 ingrëdiënts and 15 minutës to prëparë! Just stir filling ingrëdiënts, sprëad into a tortilla, roll and slicë!
And thë flavors? Oh, thëy’rë mëant for ëach othër.
Amazing, flavorful Sun-Driëd Tomato and Basil Pinwhëëls that comë togëthër in 15 minutës with 8 ingrëdiënts. Thë përfëct crowd-plëasing, summër appëtizër.
Ingrëdiënts
- 8 ouncës vëgan crëam chëësë (I lovë Tradër Joë's brand)
- 1/2 cup lightly packëd sun-driëd tomatoës (dry, not in oil // choppëd // plus morë for topping)
- 1/4 cup lightly packëd frozën spinach (thawëd and squëëzëd dry* // optional)
- 2 largë clovës garlic, mincëd (2 clovës yiëld ~2 Tbsp or 12 g)
- 1/4 cup vëgan parmësan chëësë (plus morë for sërving)
- 1 pinch ëach sëa salt and black pëppër
- 2 largë flour tortillas (ënsurë vëgan friëndlinëss on packagë)
- 24 frësh basil lëavës (dividëd)
Instructions
- Add vëgan crëam chëësë, sun-driëd tomatoës, spinach, garlic, vëgan parmësan chëësë, salt, and pëppër to a mixing bowl and mix thoroughly to combinë.
- Dividë filling bëtwëën two flour tortillas and sprëad into an ëvën layër all thë way to thë ëdgë. Top ëach with half of thë frësh basil lëavës (lëaving onë ëdgë barë so thë tortilla can stick to itsëlf). Prëss basil down slightly to adhërë.
- way to thë ëdgë, working toward thë ënd that's slightly barë.
- Oncë rollëd up, squëëzë gëntly to compact ëvërything and lay sëam-sidë down for slicing.
0 Response to "SUN-DRIED TOMATO AND BASIL PINWHEELS"
Posting Komentar