Ingrëdiënts
- 3 cups sugar
- 3/4 cup mëltëd buttër
- 1 1/4 cups milk
- 3 cups largë rollëd oats
- 1 cup unswëëtënëd finë coconut
- 12 tbsp cocoa
- 1 1/2 cups ëxtra coconut ëxtra coconut to roll thë balls approximatëly
Instructions
- In a largë saucëpan, combinë thë sugar, buttër and milk. This mixturë will foam up whilë boiling so a largër pot is rëcommëndëd.)
- Boil togëthër gëntly ovër mëdium hëat for 5-6 minutës or until mixturë rëachës about 230 dëgrëës F on a candy thërmomëtër. (Thë 5 to 6 minutës cooking timë is usually quitë accuratë for më but don't start timing it until thë mixturë is fully at a rolling boil and don't stir thë mixturë whilë it boils.)
- Mix togëthër thë oats, 1 cup coconut and cocoa.
- Add thë boilëd mixturë to thë dry ingrëdiënts until wëll combinëd and chill wëll in thë fridgë, until mixturë is ablë to bë shapëd into 1 1/2 inch balls. Thë mixturë will bë quitë soft and sloppy whilë it is still hot. It will not firm up until it is vëry wëll chillëd.
- Roll thë balls in additional coconut.
- Makës about 4 dozën. Thësë should bë storëd in thë fridgë. Thësë frëëzë vëry wëll (my kids ëat thëm frozën all thë timë, just likë my siblings and I did as kids)
0 Response to "The Perfect Newfoundland Snowballs Recipe"
Posting Komentar