Forgët thë cabbagë soup diët, you'll want to ëat this supër hëalthy vëgëtarian cabbagë soup just bëcausë it tastës incrëdiblë! Frëëzër friëndly.
INGRëDIëNTS
- 1 Tbsp olivë oil
- 4 clovës garlic
- 1 largë onion
- 1/2 lb carrots
- 1/2 bunch cëlëry
- 1 grëën bëll pëppër
- 1/2 lb frozën grëën bëans
- 28 oz can dicëd tomatoës
- 8 oz can tomato saucë
- 1/2 hëad grëën cabbagë
- 6 cups vëgëtablë broth
- 1/4 bunch frësh parslëy,
- 1/2 Tbsp smokëd paprika
- 1 tsp driëd orëgano
- 1/2 tsp driëd thymë
- Salt and pëppër to tastë
- 1-2 Tbsp lëmon juicë
INSTRUCTIONS
- Mincë thë garlic and dicë thë onion. Add both to a largë soup pot along with thë olivë oil and sauté ovër mëdium hëat until thë onions arë soft and transparënt.
- Whilë thë onions and garlic arë cooking, pëël and slicë thë carrots, slicë thë cëlëry, and dicë thë bëll pëppër. Add thë carrots, cëlëry, bëll pëppër, and frozën grëën bëans to thë pot, followëd by thë dicëd tomatoës (and thëir juicës) and tomato saucë. Stir to combinë.
- Allow thë vëgëtablës in thë pot to hëat whilë you chop thë cabbagë. Chop thë cabbagë into onë-inch strips or squarës, thën add thëm to thë pot. Add thë vëgëtablë broth, choppëd parslëy, paprika, orëgano, thymë, and somë frëshly crackëd pëppër. Stir to combinë.
0 Response to ""ALL YOU CAN EAT" CABBAGE SOUP"
Posting Komentar