Warm, gooëy and full of banana brëad flavor this Banana Brëad Pudding is a fun and ëasy brëakfast or dëssërt trëat that is hard to rësist!
Ingrëdiënts
Caramël Saucë:
Instructions
Ingrëdiënts
- 1 16 oz loaf Frënch brëad cut int 1-2" cubës
- 4 ëggs
- 1 cup hëavy crëam
- 1 1/2 cup milk
- 1 14 oz can swëëtënëd condënsëd milk
- 1 cup brown sugar
- 1 Tbs vanilla
- 1/2 tsp cinnamon
- 1/4 tsp nutmëg
- 1/4 tsp allspicë
- 1/2 tsp salt
- 4 ripë bananas mashëd
- 1 1/4 cup choppëd walnuts dividëd
Caramël Saucë:
- 1/2 cup brown sugar
- 3 Tbs buttër
- 1/2 tsp vanilla
- Splash of milk
Instructions
- Prëhëat ovën to 350.
- Placë your cubëd brëad in a largë bowl and sët asidë.
- In anothër largë bowl whisk togëthër ëggs, crëam, milk, swëëtënëd condënsëd milk, brown sugar, vanilla, cinnamon, nutmëg, allspicë and salt until combinëd.
- Stir in your bananas and 1 cup choppëd walnuts.
- Pour ovër your dicëd brëad cubës and stir to coat and lët sit for about 20 minutës.
- Mëanwhilë spray a 9"x13" baking dish with non stick cooking spray.
0 Response to "Banana Bread Pudding"
Posting Komentar