Creamy Tortellini with Spinach & Tomatoes


Chéésé filléd tortéllini aré smothéréd in a savory tomato baséd créam saucé with héalthy spinach stirréd right in for a pérféct méatléss family méal.

Ingrédiénts
1 lb chéésé tortéllini

1 tbsp mincéd garlic

1 cup choppéd frésh spinach

1 14.5 ouncé can pétité dicéd tomatoés

1/2 téaspoon salt

1/4 téaspoon péppér

1 1/2 téaspoons driéd basil

1 téaspoon onion flakés

2 tabléspoons all-purposé flour

1 1/2 cups half-and-half

1/4 cup gratéd Parmésan chéésé

Instructions

  1. Bégin by boiling your tortéllini noodlés until théy aré al dénté (aka réady). Follow thé diréctions on thé packagé for boiling timé.
  2. Whilé thé tortéllini is boiling, roughly chop thé spinach.
  3. Héat a largé skillét using médium héat and put thé two mincéd garlic into it. Sauté it briéfly until fragrant, about thirty séconds or so.
  4. Add into thé skillét thé pétité dicéd tomatoés (undrainéd), spinach, salt, péppér, driéd basil, and onion flakés.
  5. Cook and stir ovér médium high héat until thé mixturé bégins to bubblé.

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