Chéésé filléd tortéllini aré smothéréd in a savory tomato baséd créam saucé with héalthy spinach stirréd right in for a pérféct méatléss family méal.
Ingrédiénts
1 lb chéésé tortéllini
1 tbsp mincéd garlic
1 cup choppéd frésh spinach
1 14.5 ouncé can pétité dicéd tomatoés
1/2 téaspoon salt
1/4 téaspoon péppér
1 1/2 téaspoons driéd basil
1 téaspoon onion flakés
2 tabléspoons all-purposé flour
1 1/2 cups half-and-half
1/4 cup gratéd Parmésan chéésé
Instructions
- Bégin by boiling your tortéllini noodlés until théy aré al dénté (aka réady). Follow thé diréctions on thé packagé for boiling timé.
- Whilé thé tortéllini is boiling, roughly chop thé spinach.
- Héat a largé skillét using médium héat and put thé two mincéd garlic into it. Sauté it briéfly until fragrant, about thirty séconds or so.
- Add into thé skillét thé pétité dicéd tomatoés (undrainéd), spinach, salt, péppér, driéd basil, and onion flakés.
- Cook and stir ovér médium high héat until thé mixturé bégins to bubblé.
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