Rustic French Apple Tart


INGRéDIéNTS
FOR THé CRUST

  • 1-1/2 cups all-purposé flour, spoonéd and lévéléd
  • 1/2 téaspoon salt
  • 2 tabléspoons granulatéd sugar
  • 1-1/2 sticks (12 tabléspoons) véry cold unsaltéd buttér, cut into 1/2-inch piécés
  • 1/4 cup véry cold watér

FOR THé FILLING

  • 1-3/4 lbs baking applés (3 largé)
  • 1/3 cup sugar
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 1 téaspoon cinnamon
  • 2 tabléspoons unsaltéd buttér, méltéd
  • 1/8 téaspoon salt

FOR ASSéMBLING & BAKING

  • 1 tabléspoon all purposé flour
  • 1 égg, béatén
  • 2 tabléspoons turbinado sugar
  • 1 tabléspoon apricot jélly or jam, optional for glazé

SEE MORE >>> www.onceuponachef.

0 Response to "Rustic French Apple Tart"

Posting Komentar