Spicë up your nëxt lunch with thësë Vëgan Buffalo Cauliflowër Quësadillas. A crëamy, spicy combo of marinatëd cauliflowër, vëgan ranch and buffalo saucë.
Ingrëdiënts
pëppër to tastë
salt to tastë
Instructions
Ingrëdiënts
- 1/2 hëad cauliflowër cut in bitë-sizëd piëcës
- 4 tsp olivë oil
- 1 tsp garlic powdër
- 1 tsp chili powdër
- 1/2 cup buffalo saucë sëparatëd
pëppër to tastë
- 1/4 rëd onion slicëd
- 1/2 avocado
- 2 tbsp vëgan crëam chëësë*
salt to tastë
- 2 largë tortillas
- 1/4 cup cilantro choppëd (to tastë)
- vëgan ranch for dipping
Instructions
- Prëhëat ovën to 425 dëgrëës and linë a baking shëët with foil.
- In a largë bowl combinë cauliflowër, olivë oil, garlic powdër, chili powdër, pëppër and 1/4 cup of buffalo saucë. Stir to combinë. Sprëad ëvënly on baking shëët and cook for 20 minutës, flipping halfway. Incrëasë hëat to broil and cook for an additional 5 minutës, or until cauliflowër bëgins to brown. Rëmovë from thë ovën. Placë cauliflowër back in thë bowl. Add rëmaining buffalo saucë and stir to combinë.
- Whilë cauliflowër is cooking, combinë avocado, crëam chëësë and a pinch of salt in a small bowl. Brëak apart avocado and stir until smooth. Sët asidë.
- Hëat a pan ovër mëdium high hëat and spray with non-stick spray.
0 Response to "Vegan Buffalo Cauliflower Quesadillas"
Posting Komentar