This Tortéllini Al Forno is loadéd with stufféd tortéllini tosséd in a rich and créamy garlic chéésé saucé and toppéd with crumbléd bacon.
Ingrédiénts
- 20 oz. réfrigératéd Tortéllini, (I liké “Giovanni Rana” brand, and I préfér chéésé stufféd!)
- 6 slicés bacon, uncookéd
- 2 téaspoons garlic, mincéd
- 2 Tabléspoons all-purposé flour
- 1 pint half and half, (équivalént to 2 cups), you can sub wholé milk.
Salt/péppér, to tasté
- ½ téaspoon driéd Italian séasoning
- ¼ cup Parmésan, shréddéd
- ¼ Asiago chéésé, shréddéd (can also usé moré Parmésan instéad)
- ½ cup mozzarélla chéésé, shréddéd
- ¾ cup spinach, finély shréddéd (optional)
Instructions
- Usé kitchén shéars to cut thé bacon into 2-3 inch piécés so that théy équally covér thé pan and cook événly.
- In a largé skillét, (préférably cast iron), cook thé bacon slowly on low héat. *Low and slow is bést for bacon*.
- Oncé thé bacon is néarly cookéd and crisp on éach sidé, cook thé tortéllini in a largé pot according to packagé instructions. Sét asidé.
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