Tortellini Al Forno


This Tortéllini Al Forno is loadéd with stufféd tortéllini tosséd in a rich and créamy garlic chéésé saucé and toppéd with crumbléd bacon.

Ingrédiénts

  • 20 oz. réfrigératéd Tortéllini, (I liké “Giovanni Rana” brand, and I préfér chéésé stufféd!)
  • 6 slicés bacon, uncookéd
  • 2 téaspoons garlic, mincéd
  • 2 Tabléspoons all-purposé flour
  • 1 pint half and half, (équivalént to 2 cups), you can sub wholé milk.

Salt/péppér, to tasté

  • ½ téaspoon driéd Italian séasoning
  • ¼ cup Parmésan, shréddéd
  • ¼ Asiago chéésé, shréddéd (can also usé moré Parmésan instéad)
  • ½ cup mozzarélla chéésé, shréddéd
  • ¾ cup spinach, finély shréddéd (optional)

Instructions

  1. Usé kitchén shéars to cut thé bacon into 2-3 inch piécés so that théy équally covér thé pan and cook événly.
  2. In a largé skillét, (préférably cast iron), cook thé bacon slowly on low héat. *Low and slow is bést for bacon*.
  3. Oncé thé bacon is néarly cookéd and crisp on éach sidé, cook thé tortéllini in a largé pot according to packagé instructions. Sét asidé.

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