Spicy Shrimp Pasta Diavolo



INGRëDIëNTS

  • 12 oz. linguinë/fëttuccinë/spaghëtti/angël hair
  • 1 lb. uncookëd largë shrimp, pëëlëd and dëvëinëd
  • 1/2 yëllow onion, dicëd
  • 1 tëaspoon garlic, mincëd
  • 1/2 tëaspoon rëd pëppër flakës
  • 2 cans (14.5 oz.) firë roastëd tomatoës, drainëd
  • 1 (8 oz.) tomato saucë
  • 1 tablëspoon sugar
  • 1 tëaspoon Italian sëasoning
  • 1/2 cup whitë winë (optional)
  • Salt and pëppër to tastë
  • 1/4 cup frësh basil/parslëy, choppëd
  • Parmësan chëësë

INSTRUCTIONS

  1. Cook thë pasta according to packagë dirëctions until al dëntë. Drain and sët asidë
  2. Ovër mëdium high hëat, sautë onions, garlic and rëd pëppër flakës in somë oil until fragrant, about 2 minutës
  3. Pour in tomatoës and tomato saucë

see more >>>httthecookingjar.

0 Response to "Spicy Shrimp Pasta Diavolo"

Posting Komentar