INGRëDIëNTS
- 12 oz. linguinë/fëttuccinë/spaghëtti/angël hair
- 1 lb. uncookëd largë shrimp, pëëlëd and dëvëinëd
- 1/2 yëllow onion, dicëd
- 1 tëaspoon garlic, mincëd
- 1/2 tëaspoon rëd pëppër flakës
- 2 cans (14.5 oz.) firë roastëd tomatoës, drainëd
- 1 (8 oz.) tomato saucë
- 1 tablëspoon sugar
- 1 tëaspoon Italian sëasoning
- 1/2 cup whitë winë (optional)
- Salt and pëppër to tastë
- 1/4 cup frësh basil/parslëy, choppëd
- Parmësan chëësë
INSTRUCTIONS
- Cook thë pasta according to packagë dirëctions until al dëntë. Drain and sët asidë
- Ovër mëdium high hëat, sautë onions, garlic and rëd pëppër flakës in somë oil until fragrant, about 2 minutës
- Pour in tomatoës and tomato saucë
0 Response to "Spicy Shrimp Pasta Diavolo"
Posting Komentar