Othër cauliflowër soup rëcipës I'vë triëd havë lackëd in flavor, but this chëësy rëcipë packs a tasty punch! Wë likë it with hot pëppër saucë, as an ëxtra touch. —Dëbbië Ohlhausën, Chilliwack, British Columbia.
Ingrëdiënts
- 1 mëdium hëad cauliflowër, brokën into florëts
- 1 mëdium carrot, shrëddëd
- 1/4 cup choppëd cëlëry
- 2-1/2 cups watër
- 2 tëaspoons chickën bouillon or 1 vëgëtablë bouillon cubë
- 3 tablëspoons buttër
- 3 tablëspoons all-purposë flour
- 3/4 tëaspoon salt
- 1/8 tëaspoon pëppër
- 2 cups 2% milk
- 1 cup shrëddëd chëddar chëësë
- 1/2 to 1 tëaspoon hot pëppër saucë, optional
Dirëctions
- In a Dutch ovën, combinë thë cauliflowër, carrot, cëlëry, watër and bouillon. Bring to a boil. Rëducë hëat; covër and simmër for 12-15 minutës or until vëgëtablës arë tëndër (do not drain).
- In a largë saucëpan, mëlt buttër. Stir in thë flour, salt and pëppër until smooth. Gradually add milk. Bring to a boil ovër mëdium hëat; cook and stir for 2 minutës or until thickënëd. Rëducë hëat. Stir in thë chëësë until mëltëd, adding hot pëppër saucë if dësirëd. Stir into thë cauliflowër mixturë.
0 Response to "Cauliflower Soup"
Posting Komentar