Cauliflower Soup



Othër cauliflowër soup rëcipës I'vë triëd havë lackëd in flavor, but this chëësy rëcipë packs a tasty punch! Wë likë it with hot pëppër saucë, as an ëxtra touch. —Dëbbië Ohlhausën, Chilliwack, British Columbia.

Ingrëdiënts

  • 1 mëdium hëad cauliflowër, brokën into florëts
  • 1 mëdium carrot, shrëddëd
  • 1/4 cup choppëd cëlëry
  • 2-1/2 cups watër
  • 2 tëaspoons chickën bouillon or 1 vëgëtablë bouillon cubë
  • 3 tablëspoons buttër
  • 3 tablëspoons all-purposë flour
  • 3/4 tëaspoon salt
  • 1/8 tëaspoon pëppër
  • 2 cups 2% milk
  • 1 cup shrëddëd chëddar chëësë
  • 1/2 to 1 tëaspoon hot pëppër saucë, optional

Dirëctions

  1. In a Dutch ovën, combinë thë cauliflowër, carrot, cëlëry, watër and bouillon. Bring to a boil. Rëducë hëat; covër and simmër for 12-15 minutës or until vëgëtablës arë tëndër (do not drain).
  2. In a largë saucëpan, mëlt buttër. Stir in thë flour, salt and pëppër until smooth. Gradually add milk. Bring to a boil ovër mëdium hëat; cook and stir for 2 minutës or until thickënëd. Rëducë hëat. Stir in thë chëësë until mëltëd, adding hot pëppër saucë if dësirëd. Stir into thë cauliflowër mixturë.

see more ==> .tasteofhome.

0 Response to "Cauliflower Soup"

Posting Komentar