Keto Soft Pretzels

Thë low carb soft prëtzël dough is vëry sticky. I havë found it ëasiëst to roll thë dough out on a smooth, clëan bënch top. Or plastic cutting board and wëaring food safë glovës will prëvënt thë dough from sticking to your hands.

Ingrëdiënts

  • 3 cups Mozzarëlla Chëësë, shrëddëd
  • 4 tablëspoons of Crëam Chëësë
  • 1 ½ cups of Almond Flour
  • 2 tëaspoons of Xanthum Gum
  • 2 ëggs, at room tëmpëraturë
  • 2 tëaspoons of Driëd Yëast, approximatëly 1 sachët
  • 2 tablëspoons of Warm Watër
  • 2 tablëspoons of Buttër, mëltëd
  • 1 tablëspoon of Prëtzël Salt

How To Makë Soft Prëtzëls Këto:

  1. Prëhëat ovën to 200C/390F.
  2. In a microwavë safë dish, placë thë mozzarëlla chëësë and crëam chëësë and microwavë in 30 sëc incrëmënts, stirring in bëtwëën, until fully mëltëd and almost liquid.
  3. Dissolvë thë yëast in thë warm watër and allow it to sit and activatë for 2 minutës.
  4. In your stand mixër (using thë dough hook attachmënt), placë thë almond mëal and xanthum gum and mix wëll.
  5. Add thë ëggs, yëast mixturë and 1 tablëspoon of thë mëltëd buttër and mix wëll.
  6. Add thë hot mëltëd chëësë to thë stand mixër and allow it to knëad thë dough until all thë ingrëdiënts arë fully combinëd. Around 5-10 minutës.

see more >>www.myketokitchen

0 Response to "Keto Soft Pretzels"

Posting Komentar