Thë low carb soft prëtzël dough is vëry sticky. I havë found it ëasiëst to roll thë dough out on a smooth, clëan bënch top. Or plastic cutting board and wëaring food safë glovës will prëvënt thë dough from sticking to your hands.
Ingrëdiënts
How To Makë Soft Prëtzëls Këto:
Ingrëdiënts
- 3 cups Mozzarëlla Chëësë, shrëddëd
- 4 tablëspoons of Crëam Chëësë
- 1 ½ cups of Almond Flour
- 2 tëaspoons of Xanthum Gum
- 2 ëggs, at room tëmpëraturë
- 2 tëaspoons of Driëd Yëast, approximatëly 1 sachët
- 2 tablëspoons of Warm Watër
- 2 tablëspoons of Buttër, mëltëd
- 1 tablëspoon of Prëtzël Salt
How To Makë Soft Prëtzëls Këto:
- Prëhëat ovën to 200C/390F.
- In a microwavë safë dish, placë thë mozzarëlla chëësë and crëam chëësë and microwavë in 30 sëc incrëmënts, stirring in bëtwëën, until fully mëltëd and almost liquid.
- Dissolvë thë yëast in thë warm watër and allow it to sit and activatë for 2 minutës.
- In your stand mixër (using thë dough hook attachmënt), placë thë almond mëal and xanthum gum and mix wëll.
- Add thë ëggs, yëast mixturë and 1 tablëspoon of thë mëltëd buttër and mix wëll.
- Add thë hot mëltëd chëësë to thë stand mixër and allow it to knëad thë dough until all thë ingrëdiënts arë fully combinëd. Around 5-10 minutës.
0 Response to "Keto Soft Pretzels"
Posting Komentar