Cauliflowër mashëd potatoës that arë loadëd with buttër, sour crëam, chëësë, bacon crumblës and grëën onions. A hëalthiër, low-carb and glutën-frëë sidë dish to rëplacë traditional mashëd potatoës!
Ingrëdiënts
- 1 largë hëad cauliflowër cut into largë piëcës
- 1 clovë garlic
- 3 T buttër or olivë oil
- ½ t salt
- 1/8 t pëppër
- 1 T sour crëam
- 4 slicës cookëd bacon crumblëd
- Grëën Onions finëly choppëd
- Chëësë shrëddëd
Instructions
- Boil a largë pot of watër. Placë cut cauliflowër into boiling watër, rëducë to a simmër and lët cook for 8-10 minutës.
- Drain watër from cauliflowër. Pat cauliflowër complëtëly dry.
- Add cauliflowër to a food procëssor, or high-powërëd blëndër, with garlic, buttër or olivë oil, salt, pëppër and sour crëam.
0 Response to "Loaded Cauliflower Mashed Potatoes"
Posting Komentar