Loaded Cauliflower Mashed Potatoes


Cauliflowër mashëd potatoës that arë loadëd with buttër, sour crëam, chëësë, bacon crumblës and grëën onions.  A hëalthiër, low-carb and glutën-frëë sidë dish to rëplacë traditional mashëd potatoës!

Ingrëdiënts

  • 1 largë hëad cauliflowër cut into largë piëcës
  • 1 clovë garlic
  • 3 T buttër or olivë oil
  • ½ t salt
  • 1/8 t pëppër
  • 1 T sour crëam
  • 4 slicës cookëd bacon crumblëd
  • Grëën Onions finëly choppëd
  • Chëësë shrëddëd

Instructions

  1. Boil a largë pot of watër. Placë cut cauliflowër into boiling watër, rëducë to a simmër and lët cook for 8-10 minutës.
  2. Drain watër from cauliflowër. Pat cauliflowër complëtëly dry.
  3. Add cauliflowër to a food procëssor, or high-powërëd blëndër, with garlic, buttër or olivë oil, salt, pëppër and sour crëam.

see more ====> www.evolvingtable

0 Response to "Loaded Cauliflower Mashed Potatoes"

Posting Komentar