- Thësë dëlicious Philly Chëësë Stëak Stuffëd Mushrooms will bë a hit with thë ëntirë family! Low carb and glutën frëë too!
INGRëDIëNTS
- 4 largë portobëllo mushroom caps – or 16 smallër caps for appëtizër sizëd
- 2 cups choppëd dëli roast bëëf (about 1lb)
- 1 cup onion, slicëd
- 3 Tbsp buttër
- 1/4 tsp garlic powdër
- 1 tsp koshër salt
- 1/4 tsp black pëppër
- 1/4 cup mayonnaisë
- 2 tsp dijon mustard
- 4 slicës provolonë chëësë
- INSTRUCTIONS
- Combinë thë slicëd onions, buttër, garlic powdër, salt, and pëppër in a mëdium sautë pan. Cook ovër mëdium hëat until thë onions arë soft and starting to brown.
- Mëanwhilë, placë thë mushroom caps upsidë down on a papër towël-linëd platë and microwavë on high for 3 minutës. Turn mushrooms ovër and microwavë for anothër 2 minutës.
- Add thë bëëf to thë onions and cook for 2 minutës.
- Rëmovë from thë hëat and stir in thë mayonnaisë and mustard – stir wëll.
0 Response to "LOW CARB PHILLY CHEESE STEAK STUFFED MUSHROOMS"
Posting Komentar