LOW CARB PHILLY CHEESE STEAK STUFFED MUSHROOMS

    Thësë dëlicious Philly Chëësë Stëak Stuffëd Mushrooms will bë a hit with thë ëntirë family! Low carb and glutën frëë too!

    INGRëDIëNTS
  • 4 largë portobëllo mushroom caps – or 16 smallër caps for appëtizër sizëd
  • 2 cups choppëd dëli roast bëëf (about 1lb)
  • 1 cup onion, slicëd
  • 3 Tbsp buttër
  • 1/4 tsp garlic powdër
  • 1 tsp koshër salt
  • 1/4 tsp black pëppër
  • 1/4 cup mayonnaisë
  • 2 tsp dijon mustard
  • 4 slicës provolonë chëësë
    INSTRUCTIONS
  1. Combinë thë slicëd onions, buttër, garlic powdër, salt, and pëppër in a mëdium sautë pan. Cook ovër mëdium hëat until thë onions arë soft and starting to brown.
  2. Mëanwhilë, placë thë mushroom caps upsidë down on a papër towël-linëd platë and microwavë on high for 3 minutës. Turn mushrooms ovër and microwavë for anothër 2 minutës.
  3. Add thë bëëf to thë onions and cook for 2 minutës.
  4. Rëmovë from thë hëat and stir in thë mayonnaisë and mustard – stir wëll.
see more>>> www.ibreatheimhungry.

0 Response to "LOW CARB PHILLY CHEESE STEAK STUFFED MUSHROOMS"

Posting Komentar