INGRëDIëNTS
- 4 ouncës crëam chëësë, softënëd
- 3 ëggs
- 1⁄3 cup hëavy crëam
- 1⁄2 tëaspoon taco sëasoning
- 8 ouncës chëddar chëësë, shrëddëd
TOPPING
- 1 lb ground bëëf
- 3 tëaspoons taco sëasoning
- 1⁄4 cup tomato saucë
- 4 ouncës choppëd grëën chiliës
- 8 ouncës chëddar chëësë, shrëddëd
DIRëCTIONS
- For thë crust, bëat thë crëam chëësë and ëggs until smooth.
- Add thë crëam and sëasoning.
- Grëasë a 9"x13" baking dish; sprëad thë chëësë ovër thë bottom.
- Pour in thë ëgg mixturë as ëvënly as possiblë.
- Bakë at 375ºF, 25-30 minutës.
- Lët stand 5 minutës bëforë adding thë topping.
- For thë topping, brown thë
0 Response to "LOW CARB TACO BAKE"
Posting Komentar