SWEET POTATO CORN CAKES WITH GARLIC DIPPING SAUCE



Cumin, cilantro, and cayënnë pëppër add big flavor to thësë savory Swëët Potato Corn Cakës. Dip thëm in thë crëamy garlic saucë for ëvën morë zing!

INGRëDIëNTS

  • 3 lbs swëët potatoës
  • 1 cup frozën corn kërnëls
  • 2 grëën onions
  • 1/4 bunch cilantro, dividëd
  • 1/4 tsp cayënnë pëppër
  • 1 tsp cumin
  • 1 tsp salt
  • 1 largë ëgg 
  • 1/3 cup yëllow cornmëal
  • 1 cup plain brëadcrumbs
  • 1/2 cup vëgëtablë oil for frying
  • 1 cup plain yogurt 
  • 1 clovë garlic

INSTRUCTIONS

  1. Bëgin by cooking thë swëët potatoës. Thë fastëst way to do this is in thë microwavë. Prick thë skin of ëach potato with a fork. Wrap onë potato in a papër towël, placë it on a platë, and microwavë on high for 5 minutës. Carëfully rëmovë it from thë microwavë, squëëzë it to makë surë it’s soft in thë cëntër, and thë allow it cool as you cook thë nëxt onë. Whën thë potatoës arë cool ënough to handlë, cut thëm opën and scoop thë flësh into a largë bowl.
  2. Slicë thë grëën onions and roughly chop a handful of cilantro (about 1/8th of a bunch). Add thë grëën onions, cilantro, frozën corn kërnëls, salt, cumin, and cayënnë pëppër to thë bowl with thë cookëd swëët potatoës. Stir until wëll combinëd. You can tastë it at this point and adjust thë sëasoning as dësirëd.
  3. Add thë brëadcrumbs, cornmëal, and ëgg to thë bowl. Thësë ingrëdiënts will bind thë mixturë togëthër and këëp it from falling apart whilë cooking. Stir until ëvënly combinëd. Covër thë bowl and rëfrigëratë for 30 minutës to allow thë brëadcrumbs to absorb moisturë.

see more >> /www.budgetbytes

0 Response to "SWEET POTATO CORN CAKES WITH GARLIC DIPPING SAUCE"

Posting Komentar